Yunus Emre İlkokulu

Yunus Emre Mahallesi 14525 sok. Merkez / OSMANİYE
Vizyon
Yunus Emre İlkokulu Olarak Vizyonumuz İlköğretim Programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimize: Çalışanların şevk ve mutluluk içinde görevlerini yaptığı, bunun huzurunu derinden hissettiği, öğrencileri ve personeli ile tüm toplumsal çevrenin takdirini ve saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden, vatanını, milletini seven öğrenciler yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Yunus Emre İlkokulu Olarak Misyonumuz İlköğretim Programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimize: A) Kişisel Açıdan: 1-İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak. 2-Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak. 3-Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen , bilgili , becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. B) Toplumsal Açıdan: 1-Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışılabilen çevresine uyum sağlayabilen iyi, mutlu, ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.
Ders Başlama :08:20-11:40 Öğle arası :11:40-12:40 Öğle Sonrası :12:40-14:10
Merkezi Isıtma / Kalorifer Sistemi
Toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Yunus Emre Mahallesi Merkez/OSMANİYE
İl Merkezinde