Ock

Dönem sonu faliyet haftası kapsamında ilk günü olan pazartesi günü bilgi yarışması ve kelime oyunları, kermes ve en sevdiğini paylaş etkinliklerimiz ile görsel sanat,bilim ve spor saati etkinliklerimiz gerçekleştirilmiştir.

Ock

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile iş birliği kapsamında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele veli semineri çalışmamız gerçekleştirildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında aralık ayında yapılan etkinliğimizin ana teması  " Anahtar Kelime Hikaye Anlatma" etkinliği olmuştur.

Etkinliğimizde en güzel hikaye anlatma yarışmasında dereceye giren ilk 3 öğrencimiz ödüllendirilmişlerdir.

Hikaye anlatma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize, Okul Müdürümüz Orhan YILMAZ  Bey tarafından hediyeleri verildi.

Etkinliğe destek veren tüm öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri adlı projemiz aynı anda tüm Türkiyedeki okullarla birlikte okulumuzda da başladı.

Ara

Osmaniye Yeşilay, Rehberlik Araştırma Merkezi ve Toplum Gönüllüleri işbriliği içerisinde okulumuzda TBM kapsamında veli seminerleri ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik farkındalık sınıf etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Bu yılda Milli Eğitim Baknlığımızın anasınıfı öğrencilerimize ücretsiz beslenme dağıtımı devam edecektir. Bunun doğrultusunda okul müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu beslenme listesi yayınlanmıştır.

Ock

Yunus Emre İlkokulu olarak karne heyecanı yaşıyoruz. Başarılı bir dönem sonunda tüm öğretmenlerimiz karnelerini dağıttılar. Yarıyıl tatili sevinçle başladı.Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Özel sayı olarak15 Temmuz sayısı yayınlanan okul gazetemizin sitemizde ve basılı olarak okulumuzun çevresinde bulabilirsiniz.

Ock

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümünü coşkuyla kutladık. Kutlama töreninde emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

e-Güvenlik vizyonu doğrultusunda öğretmenlerimize e-Güvenlik eğitimleri verilmiştir.

Ock

Okulumuzda Velilere, Öğrencilere ve Okul personellerine , Okul e-Güvenlik vizyonumuz kapsamında eğitimler verildi.

Ara

Okulumuz "eSafety Label" e-Güvenlik Etiketi aldı. Okulumuz yürüttüğü eGüvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet'in değerlendirme kriterleri doğrultusunda, güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety "Elektronik Güvenlik" bronz etiketi aldı.

Ekm

2021 yılındaki eTwinning faaliyeti kapsamında yapılan başarılı çalışmalarından dolayı okulumuz Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Başarılı çalışmalarıyla okulumuza bu kıymetli ödülü getiren Hacı İsmail KILIÇ, Elif ÖZDEMİR ve Ayşe ARIKOĞLU HERGÜNER öğretmenlerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ALBAK Bey, devam eden okul ziyaretleri kapsamında  Okulumuz Yunus Emre İlkokuluna ziyarette bulundu.

Öğrenci ve öğretmenlerimizi sınıflarında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz öğretmen ve idarecilerimizle toplantı yaparak istişarelerde bulundu.