Ara

Okulumuz "eSafety Label" e-Güvenlik Etiketi aldı. Okulumuz yürüttüğü eGüvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet'in değerlendirme kriterleri doğrultusunda, güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety "Elektronik Güvenlik" bronz etiketi aldı.

Ekm

2021 yılındaki eTwinning faaliyeti kapsamında yapılan başarılı çalışmalarından dolayı okulumuz Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Başarılı çalışmalarıyla okulumuza bu kıymetli ödülü getiren Hacı İsmail KILIÇ, Elif ÖZDEMİR ve Ayşe ARIKOĞLU HERGÜNER öğretmenlerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Aydın ALBAK Bey, devam eden okul ziyaretleri kapsamında  Okulumuz Yunus Emre İlkokuluna ziyarette bulundu.

Öğrenci ve öğretmenlerimizi sınıflarında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz öğretmen ve idarecilerimizle toplantı yaparak istişarelerde bulundu.

Ara

Okulumuz 2-A sınıfı öğretmeni Hacı İsmail KILIÇ Süper Kahramanım Bizden Biri eTwinning projesi ile öğrencilere her ay, her çocuğun kendi ülkesinin Milli Kahramanlarını  tanımasını sağlamak. Geleceğe yön veren kahramanları örnek alarak, Vatanına faydalı bir birey yetişmesini sağlamayı amaçlamaktadır.

Ekm

Okulumuz 2-A sınıfı öğretmeni Hacı İsmail KILIÇ Dersimiz: Zeka Oyunları eTwinning projesi ile öğrencilere her ay bir zeka oyunu öğretecektir. Bu zeka oyunları ile öğrencilerin hızlı düşünme becerilerine ve bilişsel gelişimine katkı sağlayacağını söylemektedir.